maanantai 17. huhtikuuta 2017
Pääsiäisen pataleipä
Olen jo pitkään haaveillut hitaasta viikonloppuaamusta, jolloin voisi nautiskella tuoretta (itse leivottua) leipää aamupalaksi. Nyt pääsiäisenä tarjoutui sopivasti mahdollisuuksia kotoiluun ja päätin tehdä jo aiemmin kokeillun pataleivän aamuksi. Pataleipähän on mahdottoman helppo, oikea laiskan leipurin luottoresepti. :D Taikina illalla sekaisin ja yöksi tekeytymään. Aamulla lyhyt kohotus ja uuniin - helppoa kuin mikä!
Leipä onnistui hyvin ja maistui ihan vain margariinin kanssa - muuta ei päälle tarvittu. Kuori olisi saanut olla makuuni vielä hieman rapeampi, mutta kaikkea ei voi maailman helpoimmalta leivältä vaatia... ;) Oikein hyvää silti!
Koska resepti on niin yksinkertainen, en lähde sitä toistamaan. Käyttämäni reseptin löytää linkin takaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti