Viikonloppuna juhlittiin veljeni valmistujaisia ja lupauduin leipomaan jotain kahvipöytään. Koska täytekakut eivät ole minun juttuni, päädyin uunijuustokakkuun, joka koristeltuna on melko hienostunut tarjottava. Tein kakkuihin digestivepohjan ja tuorejuustokerroksen väliin tiputtelin itsetehtyä mustikkahilloa, joka jäi kuitenkin kivasti piiloon. Pinnalle pensasmustikoita ja lopputulos on sopivan näyttävä. Eikä ollut maussakaan valittamista!
Uunijuustokakku on melko helppo tehdä ja siitä kiva, että sen voi tehdä jo edellisenä päivänä etukäteen. Oikeastaan se onkin parhaimmillaan yön yli levänneenä. Maustamisessa ja koristelussa on vain mielikuvitus rajana.
Ainoa huono puoli näissä kakuissa oli se, että ne syötiin niin nopeasti, ettei seuraavalle päivälle jäänyt ollenkaan...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti