maanantai 15. toukokuuta 2017

Kevätviikonloppu Köpiksessä

Vietimme aurinkoisen pidennetyn viikonlopun Kööpenhaminassa. Matkaseurueessamme oli kuusi henkeä, joista miesjoukkiolla oli liput olutfestareille. Miesten maistellessa olusiaan jäi naisväelle aikaa shoppailuun, puistoissa kävelyyn ja kahvitteluun. Ihan hyvä työnjako! ;)

Tuli taas todettua, miten helppoa ja mukavaa on matkustaa lähikohteisiin, kun aikaa itse matkantekoon ei kulu juurikaan. Tunnin aikaero on myös mukavan helppo, eikä vaikuta unirytmiin sen kummemmin. Tällaisia pidennettyjä viikonloppuja pitäisi laittaa kalenteriin useamminkin!

Majoituimme kotoisassa Airbnb-asunnossa aivan kävelykadun varrella. Oli mahdottoman kätevää herätä suoraan kahviloiden ja putiikkien yläpuolelta. Aamupalapaikkojakin löytyi niin kivoja, ettei hotelliaamupalan missaaminen harmittanut yhtään.


Köpiksessä talot ovat mahdottoman nättejä!


Terassikausi on Tanskassa jo meitä pidemmällä. Säät suosivat meitä ja aurinko lämmitti jo mukavasti.



Leipomoista löytyi mitä ihanampia herkkuja. <3


Kukkia myytiin lähes joka kadunkulmassa, teki mieli ostaa mukaan kimppu jos toinenkin.



Pistäydyttiin puolivahingossa myös taidenäyttelyssä.


 Nyhavnin ihana värisuora.

 Joutsenemo ja pikkuiset.


Löysimme lähistöltä mielettömän ihanan kauppahallin, josta sai ihania aamupala-, lounas- ja tapasjuttuja sekä vähän kotiinviemisiäkin. Päätimme perustaa samanlaisen Helsinkiin sitten kun Eurojackpot-voitto osuu kohdalle. :D Ihana paikka!





 La Perlan pizzat maistuivat jälleen!

 Paras koskaan nauttimani puuroannos, niiiin hyvää! GRØD on ehdoton suosikki aamupalalle Köpiksessä!

Kauppahallin smoothiet <3


Ennen paluulentoa vierailimme lentokentän vieressä sijaitsevassa akvaariossa. Mainio kohde muutaman tunnin kuluttamiselle, paljon mielenkiintoista nähtävää.

Olipa mukava viikonloppu! Käveltyä tuli yhteensä yli 50 km, joten herkuttelustakaan ei tarvinnut kantaa huonoa omaatuntoa! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti