torstai 8. tammikuuta 2015

Pari faktaa

Voisin näin alkuun kertoa jotain itsestäni. En kirjoita koko elämäntarinaani nyt tähän, mutta kerron joitain pieniä yksityiskohtia minusta. Tuntuu vaikealta päättää ensimmäisen "oikean" postauksen aihe, joten aloitan tällaisella knoppitietokokoelmalla. ;)

Rakastan leipomista, mutta jostain syystä en jaksa useinkaan tehdä ruokaa.

Paras paikka maailmassa on oma mökki kesällä.

Olen viime aikoina innostunut seinäkiipeilystä. Muita harrastuksia ovat juokseminen, kuntosali, salibandy, agility. Aina sen mukaan, mihin on aikaa ja innostusta. Haluaisin joogata, mutta en tunnu löytävän siihen sopivaa aikaa ja paikkaa. Jooga-aktivoitumisen voisinkin lisätä jollekin kuvitteelliselle to do -listalleni...

Juoksin viime syksynä puolimaratonin. Siitä on pitkä aika, kun viimeksi olin yhtä ylpeä itsestäni. Menee ehkä samalle viivalle sen kanssa, kun pääsin opiskelemaan psykologiaa 2010.

Selkäni on (lähes) aina jumissa. Niinpä, taukojumppa....

Mielestäni vaniljajäätelöä ei voi syödä pelkästään, se on lisuke. Vaniljajäätelöä voi syödä piirakan, marjojen, kastikkeen tms. kanssa, mutta yksistään se on tylsää. En voisi kuvitella tilaavani esimerkiksi jätskikiskalta vaniljapalloa, ei niin vain kuulu tehdä.

Minulla on kaksi koiraa, jotka vaikuttavat hyvin paljon siihen, minkälaista arkeni on. Ulkoilmaihminen olen, välillä koirien ansiosta, välillä niiden pakottamana... ;)




Bravuurileivonnaiseni on uunijuustokakku. Juustokakkuja voi onneksi tehdä ja varioida miljoona erilaista, joten niihin ei heti kyllästy.

Rakastan nukkumista ja rauhallisia aamuja. Parhaita on aamut, kun saa heräillä rauhassa ja nousta sängystä vasta sitten, kun tuntuu siltä. Sitten voi syödä aamupalaa kiireettä ja lukea päivän uutiset. Aikaiset aamut eivät ole suosikkejani...

Osaan vähän italiaa. Olen opiskellut sitä yliopistossa muutamia kursseja, sen verran että turistina jotenkuten pärjää. Italia on yksi lempimaistani, ei suinkaan vähiten ruoan ja gelaton takia!



Juon teen aina maidon kanssa, tapa lienee tarttunut Lontoon sukulaisilta. Tämän hetken suosikkijuoma on chai latte kahviossa. Itse en vielä osaa tehdä yhtä hyvää.



Rakastan salaatteja. Täydellinen lounas on itse koottu salaatti, johon tulee esimerkiksi avokadoa, kurkkua, mozzarellapalloja, lämminsavulohta, siemeniä, aurinkokuivattuja tomaatteja ja vaikkapa linssejä.

Vaikka pyrin syömään terveellisesti, olen varsinainen sokerihiiri. Jos pitää valita alku- ja pääruoan tai pää- ja jälkiruoan väliltä, valitsen ehdottomasti jälkimmäisen yhdistelmän. Myös suklaata tulee syötyä lähes päivittäin. Ajattelen kuitenkin, että itselleen voi antaa luvan herkutella aina välillä, jos määrät pysyvät kohtuullisina ja suurin osa ravinnosta on kunnollista. Niin kauan, kun housunnapit menevät kiinni... ;)

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti