maanantai 19. tammikuuta 2015

Pastaa nopeasti

Nopeaa mutta hyvää:

Pastaksi nopeasti kypsyvä tuorepasta (muukin pasta toki käy)
Kastikkeeseen öljyä, tuoretta pinaattia, tomaattimurskaa, tuoreita kirsikkatomaatteja, kermaa, fetajuustoa, suolaa, pippuria. Määrät  voi säätää syöjien mukaan, kahden hengen reiluun annokseen käytin n. 200 g tuorepastaa, paketin pinaattia, 250 g tomaatteja, 100 g fetaa, 200 ml tomaattimurskaa, loraus kermaa.

Aloita kastikkeen valmistus ensin. Halkaise tomaatit ja revi pinaatin lehtiä pienemmiksi paloiksi. Paista pinaatteja ja tomaatteja öljyssä, kunnes ne alkavat pehmetä. Lisää tomaattimurska ja kerma ja lopuksi feta. Älä kuumenna fetaa niin paljoa, että se sulaa täysin. Keittele pasta kun kastike alkaa olla valmis. Sekoita kaikki keskenään ja mausta. Päälle voi vielä murustella lisää fetaa. Nauti mieluiten valkoviinilasillisen kanssa. :) Mökillä tämä toimi loistavasti, valmistuu nopeasti, on tarpeeksi täyttävää laskettelupäivän jälkeen ja tiskiä ei synny valtavasti. As easy as that.


Kuva ei varsinaisesti imartele tätä pastaa, mutta se ei makua huononna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti