Itse leivoin gluteenittoman raparperipiirakan, joka meinasi jäädä raa'aksi ja turvota yli äyräiden, mutta asettui ihan hyväksi piirakaksi lopulta. Muita herkkuja brunssilla oli patonkia, juustoja, linssi-kasvissalaattia, marjoja, mehuja, skumppaa!, croissantit marmeladilla, suklaa-popcorn -muffinit, täytetyt taatelit, juustokakku, suklaata, ja mitähän vielä! Vaikka syöjiä oli 13, taisi silti suurin osa ruoasta jäädä syömättä. Mutta olipa hyvää!
Tein piirakan samanlaisella ohjeella kuin tämän persikkapiirakan (joskin vaihdoin jauhot gluteenittomiin), joten en julkaise reseptiä nyt. Tein lisäksi muutaman minipiirakan muffinssivuokiin (täytyyhän leivonnaisia maistaa ennen tarjoilua...), niistäkin tuli aika söpöjä. :)
Piirakka -making of...
Ja brunssia...
Raparperipiirakka sai kaverikseen juustokakun. Alavasemmalla maapähkinävoilla täytetyt taatelit - huippuhyviä!
Juomapuoli
Tämän kesän tavoite on hyödyntää enemmänkin aurinkoisia päiviä (jos niitä vain saadaan...) brunsseihin ja piknikkeihin. Näitä ehdottomasti lisää! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti